Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje perkant už 50 €

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:

– 320 g arbūzo
– 190 ml jogurto
– 5 ml citrinos žievelės
– 30 ml šviežiai spaustų citrinos sulčių
– 20 g šviežio baziliko lapelių
– 20 g rudojo cukraus (nebūtinai)
– Chia sėklos

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:

  1. Į indą sudėkite: 50 g arbūzo, citrinos sulčių, 20 g šviežio baziliko lapelių ir 20 g rudojo cukraus (nebūtinai), viską sutrinkite su blenderiu
  2. Įdėkite viską į mikrobange 20 s. Mišiniui atvėsus įtarkuokite citrinos žievelės
  3. Į formelės kraštus supilkite mišinį, taip imituosime arbūzo žievelę
  4. Formelės skylutes užpildykite Chia sėklomis, taip imituosime arbūzo sėklytes
  5. Užšaldykite formelę 1 valandai
  6. Likusią dalį arbūzo sumaišykite su jogurtu ir ruduoju cukrumi ir viską sutrinkite su blenderiu. Užpildykite likusią formelės dalį iki nurodytos linijos
  7. Užšaldykite formelę 3 valandoms

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]