Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje perkant už 50 €

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:

– 100 g pasifloro
– 40 g rudojo cukraus (nebūtinai)
– 300 ml jogurto

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:

  1. Į indą sudėkite: 50 g pasifloro, jogurtą ir jeigu norite rudąjį cukrų, viską sutrinkite su blenderiu iki vientisos masės
  2. Formelę užpildykite iki pusės gauta mase
  3. Likusią dalį pasifloro sutrinkite su blenderiu, ne iki visiškai vientisos masės, norite, kad šiek tiek jaustųsi pasifloro gabaliukų
  4. Formelę užpildykite gauta mase
  5. Užšaldykite formeles 4 valandoms

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]