[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:
- Į indą sudėkite: 50 g pasifloro, jogurtą ir jeigu norite rudąjį cukrų, viską sutrinkite su blenderiu iki vientisos masės
- Formelę užpildykite iki pusės gauta mase
- Likusią dalį pasifloro sutrinkite su blenderiu, ne iki visiškai vientisos masės, norite, kad šiek tiek jaustųsi pasifloro gabaliukų
- Formelę užpildykite gauta mase
- Užšaldykite formeles 4 valandoms
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]