[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:
– 200 g ananaso
– 200 ml apelsinų sulčių
– 20 g rudojo cukraus (nebūtina)
– 20 g mėtos lapelių
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:
- Į indą sudėkite: 20 g supjaustyto ananaso, 20 ml apelsinų sulčių, mėtos lapelius ir 11 g rudojo cukraus (nebūtina)
- Sumaišykite visus ingredientus kartu ir tuomet sumalkite su blenderiu. Pakaitinkite 30 s nustatę 800 W galią
- Mišinį supilkite į viršutinę formos dalį, kuri bus ananaso viršūnėlė
- Formelę sudėkite į šaldiklį 1 valandai
- Viršūnėlei užšalus paruoškite apatinę dalį: likusius 180 g supjaustyto ananaso, 180 ml apelsinų sulčių ir 9 g rudojo cukraus (nebūtina) sumalkite su blenderiu
- Mišinį supilkitę į formelę ir užšaldykite 3 valandom
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]