Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje perkant už 50 €

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:

– 200 g ananaso
– 200 ml apelsinų sulčių
– 20 g rudojo cukraus (nebūtina)
– 20 g mėtos lapelių

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:

  1. Į indą sudėkite: 20 g supjaustyto ananaso, 20 ml apelsinų sulčių, mėtos lapelius ir 11 g rudojo cukraus (nebūtina)
  2. Sumaišykite visus ingredientus kartu ir tuomet sumalkite su blenderiu. Pakaitinkite 30 s nustatę 800 W galią
  3. Mišinį supilkite į viršutinę formos dalį, kuri bus ananaso viršūnėlė
  4. Formelę sudėkite į šaldiklį 1 valandai
  5. Viršūnėlei užšalus paruoškite apatinę dalį: likusius 180 g supjaustyto ananaso, 180 ml apelsinų sulčių ir 9 g rudojo cukraus (nebūtina) sumalkite su blenderiu
  6. Mišinį supilkitę į formelę ir užšaldykite 3 valandom

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]