[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:
- Į indą sudėkite: 50 g arbūzo, citrinos sulčių, 20 g šviežio baziliko lapelių ir 20 g rudojo cukraus (nebūtinai), viską sutrinkite su blenderiu
- Įdėkite viską į mikrobange 20 s. Mišiniui atvėsus įtarkuokite citrinos žievelės
- Į formelės kraštus supilkite mišinį, taip imituosime arbūzo žievelę
- Formelės skylutes užpildykite Chia sėklomis, taip imituosime arbūzo sėklytes
- Užšaldykite formelę 1 valandai
- Likusią dalį arbūzo sumaišykite su jogurtu ir ruduoju cukrumi ir viską sutrinkite su blenderiu. Užpildykite likusią formelės dalį iki nurodytos linijos
- Užšaldykite formelę 3 valandoms
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]