[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4 porcijoms jums reikės:
– 140 g spanguolių
– 360 ml šviežiai spaustų apelsinų sultys
– 20 g rudojo cukraus (nebūtinai)
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Eiga:
- Supjaustykite apelsiną griežinėliais per pusę, gabaliukus sudėkite į formelės apačią
- Į indą sudėkite: 70 g spanguolių, 180 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių ir rudąjį cukrų. Viską sutrinkite su blenderiu
- Mišinį įdėkite į mikrobrangų krosnelė 3 min.
- Į karštą mišinį idėkite: 70 g spanguolių, 180 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių
- Supilkyte viską į formeles iki pažymėtos linijos
- Užšaldykite formeles 4 valandoms
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][norebro_heading module_type_layout=”on_left” subtitle_type_layout=”without_subtitle” heading_type=”h4″ title=”R2FtaW5rJTIwJUM1JUExaXVvcyUyMGxlZHVzJTIwc3UlM0E=”]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]